In actie

Bekijk onze aanbiedingen

Koop een Lafont montuur en ontvang 10% korting op het montuur en de glazen!

Extra grote collectie brillen van Lafont!

Bij ons zijn brillen van Lafont altijd al opgenomen in de collectie. Maar op vrijdag 13 en zaterdag 14 december is er een extra groot aanbod van dit merk te vinden. Die 2 dagen zijn alle modellen en nieuwste trends van Lafont aanwezig in de winkel. Wij zijn deze dagen vanaf 09.30 uur geopend, vrijdag tot 19.00 uur en zaterdag tot 16.00 uur.

Lafont

Brillen van Lafont zijn een tikje rebels en avant-gardistisch. Ze bestaan in meer dan 200 kleurencombinaties en zijn gemaakt uit een unieke mix van materialen. Ieder montuur ziet er helemaal anders uit. Ze ademen de typische Parijse elegantie uit.

Ieder montuur van de Lafont-collectie is een uiting van de typische Parijse chic. De kleuren zijn altijd vrolijk en opvallend, de vormen sierlijk of speels. Een bril van Lafont is ideaal voor wie vrolijk door het leven gaat en houdt van net dat tikkeltje anders.

Geschiedenis

Lafont werd gesticht in 1923 toen Louis Lafont zijn eerste optiekzaak opende in Parijs. Vanaf de jaren ’70 nam zijn kleinzoon Philippe het over. Samen met zijn vrouw en designer Laurence maakte hij van de Lafont-brillen echte modeaccessoires. Inmiddels werken ook hun twee zonen, Thomas en Matthieu, mee aan het succesverhaal van Lafont. Het merk wordt al in meer dan 40 landen verkocht. De collecties blijven uiteraard altijd trouw aan hun roots: de Parijse levensstijl.

Doorlopende acties (het hele jaar)

Kinderbrillen altijd inclusief basisglazen
Het tweede zonneglas gratis bij aankoop van een zonnebril op sterkte
Een computerbril inclusief glazen vanaf € 199,00
Daglenzen vanaf € 16,50 (30 pack)
Bij aankoop van een 2de bril ontvangt u 1 glas gratis

*Vraag wel even naar de voorwaarden bij ons in de winkel