Brilmode

De mooiste merken en collecties

Ruim keus uit onze modieuze monturen

Onze ruime sortering brilmonturen houden we up-to-date met modieuze merken zodat er altijd een goede keuze te maken is uit de nieuwste modellen. Wij adviseren u graag welk montuur het beste bij uw gezicht past.

Zorgvergoedingen

Heeft u dit jaar nog recht op een bril- of lenzenvergoeding?

Een montuur dat slechts 13 gram weegt? Dat kan! De houten brillen van het merk Tree Spectacles maken dat mogelijk. Een bril van hout dus. Niet zomaar van hout maar van een materiaal waar hout het belangrijkste en meest beeldbepalende deel vormt. De rest van de opbouw zorgt voor vormvastheid, sterkte en duurzaamheid.

De Italiaanse fabrikant levert inmiddels ook monturen gemaakt van titanium, soms gecombineerd met buffelhoorn. In deze monturen is een belangrijke Japanse invloed herkenbaar. De ervaring van het werken met hout in combinatie met andere materialen stamt bij Tree Spectacles al van vele jaren terug. Die ervaring maakt dat het merk Tree een begrip is geworden in Nederland en België, maar ook in vele andere landen. Tree staat garant voor de verbinding tussen kunst, techniek en ontwerp.

Uit passie

voor natuur en design

Houden van Hout en handgemaakt design

Alle modellen zijn voornamelijk met de hand gemaakt en met precisie afgewerkt. Daarnaast hebben alle brillen meebuigende RVS scharnieren wat zorgt voor een goede pasvorm voor iedereen. Hoe groot of klein je hoofd ook is. Het montuur van hout kan nog zo mooi zijn, zonder de juiste glazen is de bril onbruikbaar. Daarom hebben wij gekozen voor kwalitatief hoogwaardige beglazing in onze brillen.

Een zonnebril is tegenwoordig niet alleen maar functioneel. Hij maakt deel uit van de nieuwste modetrends. Behalve dat een zonnebril je ogen beschermt tegen zonlicht en UV-straling, kun je er goed mee scoren als onderdeel van je dagelijkse outfit.

De zonnebril als eyecatcher

De zon hoeft niet altijd te schijnen om een modieuze zonnebril te kunnen dragen. Je kunt een zonnebril bijvoorbeeld ook gebruiken als modeaccessoire. Met lenzen heb je natuurlijk het voordeel dat je altijd zo’n mooie zonnebril op kunt zetten.