Brilmode

De mooiste merken en collecties

Ruim keus uit onze modieuze monturen

Onze ruime sortering brilmonturen houden we up-to-date met modieuze merken zodat er altijd een goede keuze te maken is uit de nieuwste modellen. Wij adviseren u graag welk montuur het beste bij uw gezicht past.

Anne et Valentin

Eigenzinnig, vaak een tikkeltje retro en uniek: de brillen en zonnebrillen van Anne et Valentin. De collectie is ontstaan uit de wens van de ontwerpers om te breken met de sleur en weer eens een frisse wind door de brilmode heen te laten waaien. Vernieuwing in vorm en kleur voor mensen die zichzelf durven en willen zijn.

De monturen in de collectie zijn er om uw identiteit te benadrukken. Bent u een expressieve persoonlijkheid of juist een introverte denker? Door de subtiele mengvorm van geometrie, kleur en materiaal ontstaat een bril die uw gezicht flatteert en uw identiteit benadrukt. Welke bril van Anne et Valentin past het best bij u?

Perfect ontwerp

voor jouw persoonlijkheid

Voor zelfverzekerde mannen en vrouwen

De collectie van Anne et Valentin zit vol verrassingen. Verschillende materialen worden gecombineerd met de meest vrolijke kleurstellingen en geometrische vormen: niet voor de grijze muis dus. De ontwerpers blijven continue vernieuwen en doorbreken de gevestigde orde. Met een bril van Anne et Valentin maakt u een echt statement als u ergens binnenstapt.

Anne et Valentin biedt een grote diversiteit in modellen. Zo kenmerkt de populaire ALPHA bril zich door het beroemde oplegwerk waarbij twee kleuren een mooi duo vormen, typisch voor het Franse modemerk. Ook de retro-vintage stijl krijgt alle aandacht binnen de collectie. Met de ronde, dikomrande brillen van acetaat in jaren-50 tinten bent u altijd het stralende middelpunt. Maar ook monturen met minimalistische, strakke lijnen in titanium en acetaat sieren de collectie. 

De zonnebril als eyecatcher

Een zonnebril moet natuurlijk comfortabel en modieus zijn, maar ook een UV beschermer voor onze ogen. UV licht heeft namelijk een negatieve invloed op onze ogen, bijvoorbeeld door snellere kans op staar en netvlies veroudering. Alleen daarom verdienen uw ogen een goede zonnebril! Met lenzen heb je natuurlijk het voordeel dat je altijd zo’n mooie zonnebril op kunt zetten.

Markus T

Duits design met een opvallende, strakke en technische uitstraling. Sinds 1999 maakt Markus Temming, de man achter de brillen van MARKUS T, oogverblindend mooie monturen van titanium. Functionaliteit staat voorop: een bril moet z’n werk doen, comfortabel zijn en lang meegaan. Andere aspecten worden echter niet uit het oog verloren en dit is terug te zien in de subtiele en strakke vormgeving.

Veel van de monturen in de collectie hebben een kenmerkend opengewerkt lijntje in de neusbrug en de kleur grijs in al haar nuances (van subtiel lichtgrijs tot donker antraciet) komen in de collectie terug. Ook voor wie meer kleur wil zijn er mooie tinten beschikbaar. De kernwoorden voor het kleurgebruik zijn echter ingetogen, subtiel en rustig, dus voor knalkleuren bent u bij MARKUS T verkeerd. Bovendien zijn alle monturen ontworpen zonder schroeven! Wie echter een prachtige hightech bril van Duitse topkwaliteit wil, kan met een gerust hart voor MARKUS T gaan.

Duits design

opvallend strakke uitstraling

Geen compromis

In de materiaalkeuze wordt geen enkel compromis gesloten. Titanium is duurzaam, licht en antiallergeen. Een materiaal van topkwaliteit. Om kunststofmonturen dezelfde kwaliteit te kunnen meegeven ontwikkelde Marcus T ‘TMI-polyamide’. Met deze unieke kunststof – die lichter, sterker en flexibeler is dan de traditionele kunststoffen – kunnen extreem dunne onderdelen worden gefabriceerd.